Kenyataan rasmi sudah, report polis pun sudah. Kita berharap agar pihak berkuasa dapat MENYIASAT KES INI DENGAN SEGERA.

Kami anak muda tidak boleh menerima kehadiran YAHUDI di bumi Malaysia. 1 penghinaan kepada umat Islam di Malaysia yang selama ini menyokong kuat rakyat Palastien.

Fitnah -fitnah yang sedang bermain di media massa haruslah ditangani dengan segera agar rakyat Malaysia tidak dihidangkan dengan berita Fitnah.
Source

5 thoughts on “Kenyataan rasmi sudah, report polis pun sudah. Kita berharap agar pihak berkuasa…”

 1. ALHAMDULILLAH. MEREKA SUDAH MENYERAH KALAH. ORANG KITA PEROLEHI KEMENANGAN!

  Penganjur perhimpunan Jerusalem Jubilee telah membuat keputusan untuk membatalkan perhimpunan tersebut setelah berbincang dan mendapat nasihat daripada pihak polis.

  Ketua Polis Negeri, Datuk Abd Jalil Hassan berkata, pihaknya telah memanggil pihak penganjur dan hasil perbincangan, penganjur telah membuat keputusan sendiri untuk membatalkan perhimpunan itu yang dijadual di Cheng pada 15 hingga 18 Jun.

  “Pihak polis telah memberikan nasihat sebaiknya kepada pihak penganjur dan kemudian penganjur membuat keputusan untuk membatalkan program tersebut,” katanya ketika dihubungi Bernama hari ini.

  Abd Jalil berkata berdasarkan laporan yang diterimanya sehingga kini, sebanyak 32 laporan polis telah dibuat sekitar negeri ini.

  Sebelumnya, Kerajaan Negeri menerusi Ketua Menteri Datuk Seri Idris Haron hari ini menggesa penganjur perhimpunan Jerusalem Jubilee agar membatalkan hasrat untuk mengadakan perhimpunan tersebut.

  http://www.bicara.news/penganjur-batal-perhimpunan-jerusalem-jubilee-polis/

Leave a Reply