Semalam kita meraikan Kemenangan kerana berjaya mematahkan Agenda ALL MALAYSIAN-GOLDEN GATE RIVIVAL CONVOCATION yang bakal diadakan di Melaka.

Tindakkan pantas telah diambil oleh Kerajaan Negeri Melaka untuk menafikan penglibatan kerajaan negeri Melaka dalam meluluskan perhimpunan tersebut.

Tahniah saya ucapkan kepada Ketua Menteri Melaka iaitu saudara datuk wira Idris Haron kerana bertindak pantas untuk membersihkan nama baik negeri Melaka khususnya dan nama baik Malaysia am nya.

Perkara ini telah menyentuh sensitiviti umat islam di Malaysia yang selama ini kita tahu bahawa rakyat Malaysia menyokong pembebasan bumi Palestien yang dijarah oleh Rejim israel.




Source

11 thoughts on “Semalam kita meraikan Kemenangan kerana berjaya mematahkan Agenda ALL MALAYSIAN-…”

  1. Tolak n kutok habis2an.. Krna mereka adalh musoh islam…
    Allah laknat yuhadi sama sprti saytan… Krna merka menghalalkn membunoh n mengeluarkn darah orng lain yg tk seagama n tk menyokong kezaliman mereka..

  2. Kumpulan itu mmg sengaja untuk mencabar kedaulatan undang2 negara kita,mrk dh mula berani mengganggu gugat keharmonian rakyat negara kita yg hidup aman damai walau pun berbilang agama dn bgsa. D belakang kumpulan tersebut pastinya d anggotai oleh puak2 pakatan haram,mrk xsng melihat negara kita mendapat berbagai2 pengiktirafan d dunia,jd mrk akan merancang berbagai2 cara untuk memalukan negara,inilah agenda2 puak pembangkang,adakah parti yg begini nk kita harapkan mentadbir negara?jwbnya hancur negara,lhtlah 2 negeri yg d tadbir mrk,andaikata kalau bkn kerajaan BN dahulu yg buat yg d tinggalkn kpd mrk…itu pun mrk xmampu nk mengurusnya,cuba tengok 2 negeri tu,tunjukan apa yg tlh mrk bawa untuk rakyat slngor dn p.png?xada…yg mrk pandai jual eset2 negeri,jual tnh dn jual apa sj yg blh d jual….mcm2 birokrasi berlaku,mrk cuma pandai ckp pandai lelentong dn pandai memutar belit fakta dn pakar fitnah…yg baik ntah…xnampak pun…jd pru nti,kuburkan mrk,buat semak je atas bumi ni…

  3. APA PULAK TINDAKAN YG DI AMBIL KEATAS MEREKA INI..?? SBB MEREKA TELAH MELETAK NAMA TEMPAT VANUE PROGRAM INI..WALAUPUN TIADA KEBENARAN DARI KERAJAAN NEGERI..? TAPI MEREKA SUDAH TULIS DLM POSTER TU..? SO SEHARUSNYA PERLU ADA TINDAKAN DARI PIHAK BERWAJIB..

  4. Sebenarnya. Yg. Beria. Benar. Mahu. Tindakan. Diambil. Keatas. Penganjur. Ialah. Mereka. Yg. Mahu. BN. Di Kecam. Mereka. Ini. Penyokong. Pembangksng. Dan. Mereka. Mencari. Jalan. Supaya. Rakyat. Marahkan. BN

Leave a Reply