BERSYUKURLAH KITA DILAHIR DAN DIBESARKAN DIMALAYSIA.

Inilah realiti yang harus anda hadapi jika anda mendapatkan rawatan diluar negara ,kita semua sedia maklum kos perubatan paling mahal adalah di Amerika Syarikat. Polisi insuran perubatan digunakan bagi menampung kos perubatan di negara Uncle Sam yang sangat mahal untuk kita bayar bagi mendapatkan rawatan.

Ada pihak yang mengadu domba kononnya kos sara hidup di Malaysia terlalu mahal dan kononnya Hospitaliti kesihatan di Malaysia mahal boleh hadam dengan pendedahan ini. Jika anda mempersoalkan kos di IJN(institut Jantung Negara ) mahal anda silap!! di IJN jika anda tidak berkemampuan anda masih lagi boleh mendapatkan khidmat dengan mengunakan saluran Jabatan Kebajikan Masyarakat bagi mendapatkan diskaun serta perubatan secara PERCUMA kepada golongan kurang berkemampuan!

Kita patut bersyukur dengan apa yang telah kerajaan Malaysia sediakan untuk memastikan rakyat Malaysia mendapat perkidmatan berkelas dunia dengan harga yang jauh lenih rendah di negara lain.Jangan hanya mendengar omong kosong dari Parti Pembangkang yang hanya pandai membuat janji kosong tetapi tidak pernah menunaikan janji janji mereka kepada rakyat Malaysia.
Source

One thought on “BERSYUKURLAH KITA DILAHIR DAN DIBESARKAN DIMALAYSIA. Inilah realiti yang harus …”

Leave a Reply